jueves, 10 de enero de 2013

Play Stories. Juga i aprèn amb els Clicks

A BADALONA

Fins el 27 de gener trobeu al Museu de Badalona una fantàstica exposició de diorames fetes amb figuretes de clicks de Playmobil, www.museudebadalona.cat


Totalment recomanable. No us la podeu perdre. 
Horari de l’exposició: De dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h.

Exposició: Play Stories. Juga i aprèn amb els Clicks

Del 5 de desembre de 2012 al 27 de gener de 2013

Els clicks de Playmobil, els petits ninots de plàstic de 7,5 cm d'alçada, produïts pel grup alemany Brandstätter des de l'any 1974, es converteixen en protagonistes d'un virtuós treball de recreació històrica realitzat, amb tot luxe de detalls, per l'Associació AesClick.

Als anys setanta, el dissenyador Hans Beck va impulsar el projecte de fabricació d'aquests ninotets que oferien innombrables possibilitats de joc i que resultaven molt assequibles en el context de la crisi econòmica que es vivia en aquells moments.

Els diorames que integren la mostra ens traslladaran a entorns plens d'imaginació que combinen l'esbarjo amb el rigor històric, com són l'època de la prehistòria, l'antic Egipte, els contactes comercials entre fenicis i ibers, el món romà, l'època medieval i la feina de l'arqueòleg. Una proposta per a tota la família, perquè grans i petits donin vida als seus clicks.



Gràcies per Compartir!!!

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario