martes, 22 de enero de 2013

Productes Catalans

Buscant un joc que vaig sentir i em va cridar l’atenció he trobat 2 webs de productes catalans que potser us interessen quan de vegades busques una cosa de tradició catalana, com el joc que buscava “El Nan Casteller”, joguines de disseny Català, roba amb frases en català, etc... totes dues amb botiga on-line.

Productes de la Terra 
El projecte de la botiga virtual de productesdelaterra.cat ha estat ideat, dissenyat i és gestionat per Avellana Digital, empresa de serveis multimèdia i internet (consultoria, disseny web, imatge corporativa, programació) ubicada a Reus (Baix Camp).

Alguns dels membres d'Avellana Digital estem relacionats amb el teixit associatiu local i entitats en defensa de la llengua i cultura catalanes. Participem i donem suport, en la mesura que ens és possible, a col.lectius i casals amb els quals simpatitzem. Aquestes motivacions són les que ens van portar a voler omplir el buit d'aquest tipus de productes a la xarxa . productesdelaterra.cat permet difondre tota mena de productes dels Països Catalans, com ara: llibres, tèxtil, artesania, música, alimentació, begudes de la terra, i una àmpli ventall de complements.

Una part del benefici serveix per ajudar a finançar entitats o mitjans col·laboradors, entre els quals hi ha, per exemple, racocatala.cat, El Nou, rockcatala.com, vilaweb.cat, El Punt, Amics de la Bressola, Actual, Unió de Pagesos, entre d'altres.

Podeu fer-nos la consulta específica trucant-nos al 902 90 80 76 per mirar els casos particulars.

També ens podeu fer les consultes enviant un correu electrònic a: info@productesdelaterra.cat





Barcelonakids.cat és una botiga online que pretén oferir i fer difusió dels productes infantils de les marques catalanes. Volem fer-vos arribar productes que destaquin, siguin innovadors, atractius, que ens inspirin i donin a conèixer la realitat creativa del país, aquí i a l’estranger.
si ens voleu contactar, si desitjeu més informació, o bé us agradaria fer-nos arribar alguna proposta, envieu-nos un mail a hola@barcelonakids.cat

Joc de construcció


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario