lunes, 28 de enero de 2013

Voluntariat per la Llengua

Vols fer de parella lingüística? o, vols ser aprenent/a?

 Informació del programa

Descripció programa

    L'objectiu del programa "Voluntariat per la llengua" és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.


Compromís i durada

    El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.

    A partir de la inscripció de les persones al programa, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats.
    Totes les persones que participen en el programa ho fan d’una manera desinteressada.

Qui pot ser voluntari o voluntària?

    Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians.

    Si voleu participar en el programa us heu de donar d’alta i emplenar el formulari que trobareu aquí.

Qui pot ser aprenent o aprenenta?

    Totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.

    Si voleu participar en el programa us heu de donar d’alta i emplenar el formulari que trobareu aquí.

    Si encara no parleu català i el voleu aprendre, la Generalitat organitza cursos gratuïts a tot el territori català. Podeu demanar informació al Consorci per a la Normalització Lingüística o al telèfon 93 272 31 00.


Procés d'inscripció

    Un cop feta la inscripció, quan rebeu la comunicació de la teva alta com a voluntari, voluntària o aprenent, aprenenta també rebreu el nom d'usuari i la teva contrasenya per accedir a les vostres dades.



    Per a més informació:
    Departament de Cultura
    Direcció General de Política Lingüística
    Passatge de la Banca, 1-3
    08002 Barcelona (Barcelonès)
    Telèfon 93 567 10 00. Fax 93 567 10 01
    Contacte: cpnl@cpnl.cat

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario