miércoles, 16 de enero de 2013

Un joc, mil històries: Story Cubes!!!!!

A  través d’una mami he vist aquest joc per relacionar joc i creativitat amb contes i sobretot molta diversió!!!! Ho trobo molt Interessant:

El joc s’anomena Story Cubes i és un recurs molt petitó a priori, una caixeta de 10 centímetres quadrats aproximadament, però amb un potencial pedagògic i de diversió infinit!!!!

Story Cubes és un joc de 9 daus amb 6 dibuixos  diferents ( 1 en cada cara) que t’ofereix la possibilitat de construir històries i contes en base a aquests dibuixos!!!!

El joc té pàgina web propia http://www.storycubes.com/

“Guardonat amb el Dr ’10 Toy millors jocs ‘de premis, els cubs originals Rory Història ® joc conté nou cubs de 19 mm amb imatges icòniques per despertar la imaginació.

9 cubs de
54 imatges de
10.000.000 les combinacions il · limitades històries

La naturalesa visual i kinestèsica de la història de Rory Cubes ®, juntament amb la simplicitat del disseny i manera de joc que sigui accessible a col · laborar amb totes les edats i habilitats.



Com funciona:
Cubs de Rory història són un mitjà molt senzill i eficaç per al pensament inspirador creatiu i solució de problemes en tots nosaltres. Simplement tirar tots els daus, examinar cada un dels nou cap per amunt les imatges i deixar que guia la seva imaginació a través d’una història que comença amb “Hi havia una vegada …”.

Els nou donats, cadascun amb una imatge en els sis costats, tenen un total de 54 imatges. Això significa que amb cada llançament, hi ha més de 10 milions de combinacions per al seu ús com a font d’inspiració per a la seva història. Els usos per als cubs història de Rory són il · limitades. Ja sigui en un saló de classe o de negocis, el procés de crear i explicar la seva pròpia història pot proporcionar un coneixement incalculable de la nostra llengua, el món en què vivim i de nosaltres mateixos.

El secret és no pensar massa. N’hi ha prou amb “glop” en les imatges i començar a parlar. La història es revelarà a través dels cubs i, en fer-ho, donarà curs a la creativitat, la llibertat d’expressió i, sovint, una idea de com resoldre un problema aparentment insoluble personal o de negocis.

Dades tècniques del joc:

    Edat mínima recomanada de joc:  a partir de 6 anys
    Nombre de jugadors: de 2 a 12 persones ( millor amb molts jugadors)
    Preu: 13 euros aproximadament
    Durada aprox: entre 25 i 30   minuts.
    tipus de joc: joc familiar
    Autor: Rory O’Connor ( any 2005)
    Web oficial del joc: http://www.storycubes.com

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario