martes, 30 de abril de 2013

Els aeroports d’Aena oferiran WiFi gratuït els primers 15 minuts

Publico un article del web Local Red que ens informa que per fi!!! tindrem WiFi gratis als aeroports.... alguns... :-)

Els aeroports de Barcelona-el Prat, Reus i Girona-Costa Brava són tres de les 28 instal·lacions aeroportuàries que gestiona “Aena Aeropuertos” que oferiran accés gratuït a Internet. Això sí, el servei de franc serà durant els primers 15 minuts, si es vol més temps es prestarà un servei “premium” de pagament.

Els aeroports d’Aena oferiran WiFi gratuït els primers 15 minuts

Aena Aeropuertos ha adjudicat a l'empresa Kubi Wireless SL el concurs pel qual s'implantarà en 28 aeroports de la xarxa l'accés gratuït a Internet via WiFi durant els primers quinze minuts de la connexió.

Es tracta del concurs per a la provisió i l'explotació del servei de accés públic sense fil a Internet (WiFi) als aeroports de Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Màlaga-Costa del Sol, Alacant, Palma de Mallorca, Eivissa, Menorca, Gran Canària, Tenerife Sud, Tenerife Nord, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Bilbao, Santiago, A Corunya, Vigo, Astúries, Santander, València, Sevilla, Federico García Lorca Granada-Jaén, Jerez, Almeria, Girona-Costa Brava, Reus, Múrcia-San Javier i Saragossa.

D'aquesta manera, Aena Aeroports posa a disposició dels seus usuaris una oferta d'accés a Internet semblant a la dels aeroports de l'entorn europeu i suma un nou servei més als viatgers amb una àmplia xarxa de punts d'accés WiFi.

La durada de la concessió és de dos anys (amb possibilitat de pròrroga).

El servei oferirà a més de l'accés gratuït durant els 15 primers minuts un servei "premium" de pagament amb millors prestacions de temps i velocitat d'accés.



Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario