jueves, 18 de abril de 2013

Planta't als Botànics el 21 d'abril

El proper diumenge 21 d'abril el Jardí Botànic de Barcelona celebra la gran festa de la primavera: Planta't al Botànic 

La celebració d'enguany presenta una important novetat respecte anteriors edicions. Per primer cop, el Jardí Botànic Històric, també situat a la muntanya de Montjuïc, serà escenari de la festa i per tal que els participants puguin gaudir de les activitats dels dos espais, un autobús llançadora els connectarà durant tot el dia. 

En una jornada de portes obertes amb propostes que s'inspiren en la primavera, i particularment en les flors i la pol·linització, destaca l'Hotel de les abelles, una caseta d'aixopluc destinada a acollir diverses espècies d' abelles i vespes solitàries, al voltant del qual s'organitzen diversos tallers. 

A banda d'aquesta original proposta, la festa ofereix un ampli ventall d'activitats per a tots els públics i gustos: concurs de fotografia, visites guiades, espais d'animació infantil amb un espai específic per a infants de 0 a 6 anys, tallers de plantació, d'art floral, de compostatge, de tast de mel, xerrades, una mostra de productes d'horta local i la inauguració de l'exposició de fotografia Regne Vegetal de l'internacionalment reconegut fotògraf holandès Paul den Hollander.

Una altre fet destacable d'aquesta edició és la celebració del 20è aniversari de l'Associació d'Amics del Jardí Botànic, entitat coorganitzadora de la festa i un dels puntals del Jardí, que es commemora amb la construcció i plantació d'un mosaic floral amb la participació del públic. 

Activitats gratuïtes / Públic familiar
Més informació: Agenda digital del Museu 
Organitza: Museu de Ciències Naturals de Barcelona i Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona. 
Col·labora: Àrea Metropolitana de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario