jueves, 18 de abril de 2013

minimúsica

El dia minimúsica es presenta com un festival creat expressament per al públic familiar, basant-se en els preceptes musicals de diversitat i modernitat, i sumant tota la vessant educativa marca de la casa minimúsica.

Mishima, Candela y los Supremos, Delorean DJs, Joan Colomo, Mujeres, Miqui Puig DJ, Maria Rodés, Anímic, Orchestra Fireluche i Beach Beach protagonitzaran l'apartat musical, on dos escenaris donaran cabuda a concerts adaptats al públic més mini.


A més dels concerts, el dia minimúsica estarà ple d'activitats per gaudir en família, com tallers plàstics creatius, zones de joc, ioga per a famílies, karaoke, contacontes, cuina, atraccions, i, és clar, uns serveis i espais adaptats a la comoditat i necessitats de les famílies.

El festival comptarà amb dos passis diferenciats, de matí i de tarda, per adaptar-se a tot tipus de públic a través dels continguts, els horaris i el preu. Les entrades estan ja a la venda al preu de 12 €, oferint la possibilitat d'obtenir un abonament familiar que dóna accés a 2 adults i 2 menors al preu de 40 €. Els menors de 3 anys tenen accés gratuït.


FABRA I COATS
FÀBRICA DE CREACIÓ
Carrer Sant Adrià, 20 08030 Barcelona
http://www.bcn.cat/fabriquesdecreacio/ca/fabra.html

ACCESSIBILITAT. TRANSPORT PÚBLIC
Metro: L1 Sant Andreu
Autobús: 11, 35, 40, 73, B20 I N9
Renfe: Sant Andreu Comtal


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario